Speciális benzinmotoros láncfűrész

Egykezes benzinmotoros láncfűrész

Speciális benzinmotoros láncfűrész

Speciális benzinmotoros láncfűrész kölcsönzés: magasban és nehezen hozzáférhető ágak vágásához speciális benzinmotoros láncfűrész bérlés.  

Speciális benzinmotoros láncfűrész használata : speciális feladatokra kifejlesztett könnyű láncfűrész magas fákon történő precíz és biztonságos munkavégzéshez. Nehezen hozzáférhető ágak levágására alkalmas nagy magasságokban is kosárból történő munkavégzéskor is használható. A biztonságos munkavégzés érdekében csak a két kézzel történő használatát ajánljuk.

Speciális benzinmotoros láncfűrész kölcsönzés vagy bérlés során  a láncfűrész kölcsönzőhelyek segítenek kiválasztani az ön igényének és a munka típusának megfelelő láncfűrészt. A kcsh.hu-n megtalálhatja az önhöz legközelebbi láncfűrész kölcsönzőhelyet.

További ajánlataink láncfűrsz kéategóriában a kcsh.hu-n: elektromos láncfűrész, benzinmotoros láncfűrész, akkumulátoros láncfűrész, magassági ágvágó.

Egyéb kölcsönzési és bérlési igényeit keresse a kcsh.hu-n kínálatainkban>>

Figyelem! Az üzemanyaghoz szükséges motorolaj árát a bérleti díj nem tartalmazza, üzletünkben megvásárolható. Működtetéshez szükséges benzint nem forgalmazunk, azt üzemanyag kútnál tudja beszerezni.

A közölt képek, és műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a különböző kölcsönzőhelyeken, eltérő típus kínálat lehetséges. Bérletí díj, kaukció mértéke, valamin bérlési feltételekről bővebb információ a választott kölcsönzőhely weboldalán található.