Prémium kategóriás személygépkocsi

Prémium kategóriás személygépkocsik
Prémium kategóriás személygépkocsikPrémium kategóriás személygépkocsik

Prémium kategóriás személygépkocsi

Prémium kategórás személygépkocsi kölcsönzés, bérlés.  Extra felszereltségű, kényelmes, nagyobb karosszériával rendelkező autó bérlés.  Kölcsönzőhelyek listája a kcsh.hu-n.

Prémiumkategóriás személygépkocsik a legmagasabb igényeket is kielégítik. Prémium felszereltséggel és müszaki tartalommal bíró különféle bérautók.

A prémium kategóriás személygépkocsi városi illetve országúti használata remekül érvényesül.

Személygépkocsi bérlés üzleti utakhoz, esküvői vagy más rendezvényen, kényelmes családi nyaraláshoz, országjáráshoz, egyéb hosszabb utazásokhoz, amikor a kocsitól a teljes kényelmet, biztonságot és  megjelenést várjuk el.  A prémiumkategóriás személygépkocsik a legmagasabb igényeket is kielégítik. Prémium felszereltséggel és műszaki tartalommal bíró különféle bérautók.

További ajánlataink személygépkocsi kategóriában: kiskategóriás személygépkocsiközépkategóriás személygépkocsi, nagykategóriás személygépkocsi, Cabrio, egyterű személygépkocsiszemélyszállító kisbusz 9 személyes.  

Autó bérlés során a kölcsönzőhelyek segítenek kiválasztani az ön igényének leginkább megfelelő gépkocsit. Az ország egész területén működik számos autókölcsönző kft, a kcsh.hu-n megtalálható az önhöz legközelebbi autókölcsönző hely. 

A közölt képek, és műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a különböző kölcsönzőhelyeken, eltérő típus kínálat lehetséges. Bérletí díj, kaukció mértéke, valamin bérlési feltételekről bővebb információ a választott kölcsönzőhely weboldalán található.


Kölcsönzőhelyek

Autó-T Kft - Szeged

Autó-T Kft - Szeged

Szeged (Csongrád)
info@autot-rent.hu , +36 70/605-60-16
http://www.trent.hu/